blog
Production Manager

Ioana Catălina Barbu

Sufletul meu a fost făurit cu stângăcie de homo poetica, iar ochii mei au învățat să distingă poezii doar în penumbră. La vreme de furtună mă ascund sub o pelerină translucidă și strâng creația de mână. Mereu mă iau prin surprindere degetele ei pătate de cerneală și iluzii.
blog
Media & Human Resources Manager

Maria Preoteasa

Îmi plac norii de aburi care se ridică deasupra muntelui dimineața. Îmi plac poeziile scrise la repezeală, între o stație și alta. Îmi plac oamenii când merg seara pe stradă, cu umbrele întinse pe trotuar.
blog
Strategy & Finance Manager

Ioana Barbu

Creația este nucleul diversității: de la vârfurile munților până la văile însorite, nimic nu este identic. Ești la fel de unic ca natura, iar creativitatea ta nu are limite. Dacă lumea ar fi altfel, probabil m-ai găsi scriind la o altitudine înaltă, undeva printre nori.
blog
Operations Manager

Diana Maxim

Îmi place să văd frumosul din orice - culorile răsăritului din diminețile mult prea matinale când ai vrea să dormi mai mult, zâmbetele din metrou, fluturii din mijlocul orașului exagerat de aglomerat. Dar cel mai mult îmi place să caut frumosul în oameni, cu poveștile, experiențele, obiceiurile și defectele lor. Frumosul este peste tot, trebuie doar să îți păstrezi sufletul deschis, ori pentru a-l căuta, ori pentru a-i permite să te găsească.